"Стоунс България ЕООД"
Каменна облицовка и детайли от камък в град Гоце Делчев

За нас

Стоунс България ЕООД извършва добив и обработка на гнайс, производство на каменни изделия, декоративни и каменни пана в град Гоце Делчев. Фирмата също така работи и в сферата на производството и търговията с декоративни пана изработени от: седеф, камък, природен кварцит, природен кристал и гнайс. 

Стоунс България ЕООД предлага също така и вътрешни декоративни елементи като: пана, камини, сводове, подова настилка и градински фонтани. 

Кварцовият гнайс от Западните Родопи намира приложение и в изработката на вътрешни декоративни елементи - камини, пана, сводове, градински фонтани и подова настилка. 

Поради уникалното си свойство да остава с не хлъзгава повърхност, гнайсът дори и покрит с вода е незаменим за настилка на: басейни, алеи, тротоари и стълбища. Той е качествен естествен камък и един от най-практичните и предпочитани скално - облицовъчни материали в строителството, екстериорния и интериорния дизайн. 

Изложени на атмосферни влияния облицовките и настилките от кварцов гнайсът запазват цвета и здравината си - именно това го прави един от най-търсените декоративни строителни материали.